Service Hotline
0519-81230981
Tuotteet

Tuoteryhmä

Korroosiosuojaryhmän grafieni

Korroosiosuojaryhmän grafieni

Voidaan parantaa pinnoitteen tarttumista, vähentää maalikalvon paksuutta, tehdä kalvosta enemmän kulutusta kestävän pitkän käyttöiän saamiseksi.

Chat Now
Products Details

1 , TYYPPI: SE1132

2 , OMINAISUUDET

(1) voivat muodostaa tiheän fysikaalisen eristyskerroksen johtuen korkeasta spesifisestä pinta-alasta ja grafieenin ohutstä tasomaisesta rakenteesta.

(2) Auttaa aktivoimaan sinkkijauhepäällysteen ja tuottamaan synergististä vaikutusta grafeenin hyvästä sähkönjohtavuudesta johtuen. Voivat sekä vähentää sinkkijauheen annostelua maali- kalvossa että parantaa maalikalvon katodisuojaa parantaen siten maalikalvon korroosionestotehoa.

(3) Parantaa päällysteen tarttumista, vähentää maalikalvon paksuutta, tehdä kalvon kulumiskestävyydestä pitkän käyttöiän saavuttamiseksi.

3 , SOVELLUKSET : Soveltuu kaikentyyppisille (raskaille) korroosiota aiheuttaville päällysteille, kuten epoksihartsilla pohjamaalilla, (kromi-free) dacromet-pinnoitteella.

4 , TEKNISET TIEDOT

Tyyppi

tekniset tiedot

Ulkomuoto

pH

hana
tiheys
( G / cm3 )

erityinen

pinta-

Alue ( m 2 / g )

H20
( Paino%)
% )

Hiukkaskoko
( D
50 ,
Μm )

C
( Paino%)
% )

O
( Paino%)
% )

S
( Paino%)
% )

 

Cl (
ppm
)

SE1132

Musta jauhe

7,0 ~ 8,0

0,1

180

1.0

10.0

> 93

3

0,2

20

5 , KÄSITTELY JA VARASTOINTI

Käytä sopivia suojavaatteita ja suojakäsineitä, jotta vältät suoran kosketuksen ruumiin kanssa. Jos ainetta joutuu kosketukseen, huuhtele runsaalla vedellä. Käytä asianmukaisia keinoja välttää pölyä. Pidä tuuletus ja asenna pölynkerääjät hengitysteiden välttämiseksi. Lataa ja purkaa varovasti vaurioiden varalta.

Säilytettävä tiiviisti suljetuissa säiliöissä kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa paikassa ja pidettävä erillään sytytyslähteistä tai lämmöstä. Pysy kaukana voimakkaasta pelkistimestä ja palavista aineista. Varmista, että pakkauksissa ei ole vaurioita tai vuotoja. Avaa pakkaus avaamalla tuote välittömästi. Osittain käytettyjä pakkauksia on tiiviisti tiivistettävä. Tuote on kosteutta herkkä. Jos tuote imeytyy kosteuteen joko pakkauksen tai avoimen varastoinnin vahingoituksen vuoksi, kuivaa tuotetta useita tunteja 80 ° C: ssa kosteutta vapaan tilan saavuttamiseksi.

6 , KULJETUS

Itsesuodatustestin tulosten mukaan, kun ainetta on tarkoitus kuljettaa pakkauksissa, joiden tilavuus on enintään 3 m3. Vaaraluokka: ei yhtään, YK-luokitus: ei mitään, pakkausmerkintä. Jos ainetta on tarkoitus kuljettaa pakkauksissa, joiden tilavuus on yli 3 m3, vaaraluokka 4.2, YK-numero 3088, pakkausmerkintä, itsekuivaava aine, pakkausryhmä: III. Toimitusnimi: itsestään kuumeneva orgaaninen kiinteä aine, ei luokiteltu.

Tuotteen säilyvyys on 3 vuotta, jos se säilytetään alkuperäisessä pakkauksessa ehjänä.

 

Huomautus: Tuotteen tekniset tiedot voidaan tehdä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sixth Element Inc on yksi ylimmän tason korroosionkestävistä grafiogeenien valmistajista ja toimittajista, sekä ammattimaisesta yrityksestä ja tehtaasta, joka on tervetullut tuomaan meiltä korroosionkestäviä grafiogeenituotteita.

Hot Tags: Korroosionkestävää grafienia, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, yritys, tuotteet
Liittyvät tuotteet
Tutkimus
Tutkimus
Send
Ota yhteyttä
Osoite: Kasvien 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kiina.
Puhelin: 0519-81230981
Faksi: 0519-81230998
Sähköposti: sales@thesixthelement.com.cn
Kuudes osa (Changzhou) materiaalit Technology Co, Ltd