Service Hotline
0519-81230981
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tuoteryhmä

Edut ja haitat kapasitiivinen kosketusnäyttö

Kapasitiivinen kosketusnäyttö paneeli läpäisykyky ja selkeys on parempi kuin nelijohtoinen resistiivinen näyttö, tietenkin, voi ja pinnan akustiset ja 5-johdin vastus näyttö verrattuna. Kapasitiivinen heijastava vakava ja, kapasitiivinen tekniikkaa neljän kerroksen komposiitti kosketusnäyttö valonläpäisy linjoilla ei ole yhtenäinen, siellä ongelma ihonväri vääntäminen koska heijastaa valoa kerrosten välillä, mutta myös aiheuttaa merkin epätarkkoja.

Nykyinen: kapasitiivinen näyttö periaatteessa ihmiskehon kondensaattori osa käytetään johdin lähellä ITO työtaso kytkimen riittävä määrä kapasitanssi risteykseen elektrodi virtaa riittää aiheuttamaan kapasitiivinen näyttö vikatikki.

Vaikka kapasitanssi on kääntäen verrannollinen väli navojen välillä, se on verrannollinen suhteellisen pinta-alan ja liittyy myös eristys kertoimella keskipitkällä. Siksi laajemmalla alueella palm tai käsin kapellimestari lähellä kapasitiivinen näyttö kuin touch voivat aiheuttaa kapasitiivinen näyttö toimintahäiriö, märkää, tämä tilanne on erityisen vakava, holding näyttö, palm lähellä seurata 7 cm tai lähellä seurata 15 cm rungossa voi aiheuttaa kapasitiivinen näyttö toimintahäiriö. Toinen haittapuoli kapasitiivinen näyttö on, että se ei vastaa, kun yllään hansikkaat hands tai käsin eristävää esineitä, koska niihin on lisätty enemmän eristeet.

Drift: Kapasitiivinen näyttö on suurin haittapuoli on drift: kun lämpötilan, kosteuden muutoksia ympäristö sähkökentän muuttuu aiheuttaa kapasitiivinen näyttö drift, jolloin epätarkkoja. Esimerkiksi näyttö lämpötilan nousu aiheuttaa drift käynnistyksen jälkeen: käyttäjä koskettaa näytön kun toisaalta tai elimen reunassa on lähellä näytön drift; Kapasitiivinen kosketusnäyttö paneeli lähellä suuria kohteita liikkua drift, käyttäjä koskettaa jos joku noin katsella (mukaan lukien käyttäjän runko), vaikka tilavuus hipaista paneeli pois paljon, mutta paljon suurempi kuin sormi-alue ne vaikuttavat suoraan kosketus sijainti sijainnin näytön määrittäminen.

Muut: lisäksi teoriassa monet pitäisi olla lineaarinen suhde on todella epälineaarinen, kuten: eri tai eri sormi kostutus nykyinen kokonaissumma on erilainen, ja yhteensä nykyiset muutokset ja neljä osa nykyinen muutos on epälineaarinen suhde kapasitiivinen kosketusnäyttö paneeli käyttää tätä neljän kulman mukautetun napakoordinaattijärjestelmän koordinaatit sisältävät ei tuotteiden alkuperästä, drift rekisterinpitäjä voi tunnistaa ja palauttaa ja, jälkeen 4 A / D päätökseen neljä split virtaus arvo touch kohtaan koordinaatistoa x Y koordinoida arvo laskelma prosessi on monimutkainen. Koska ei o alkuperä, drift kapasitiivinen näyttö on koottu ja kalibrointi on usein tarpeen työmaalla. Kapasitiivinen kosketusnäyttö paneeli syrjäisimpien piipitoisista lasi suojaa naarmuilta lasi hyvin mutta kynnet tai kovat esineet lyömäsoittimet, tyrmäämällä pieni reikä satuttaa mezzanine ITO, onko se satuttaa mezzanine ITO tai liikenteen asennuksesta vahingon sisäpinnan ITO kerros, kapasitiivinen näyttö ei toimi oikein.


Tutkimus
Send
Ota yhteyttä
Osoite: Kasvien 8, 9 West Tai Lake Avenue, Wujin Economic Development Zone, Changzhou, Jiangsu, Kiina.
Puhelin: 0519-81230981
Faksi: 0519-81230998
Sähköposti: sales@thesixthelement.com.cn
Kuudes osa (Changzhou) materiaalit Technology Co, Ltd